Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g175g189kcal41.9g1.7g2.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g175g119kcal2.8g26g0.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g87g35kcal0.9g7.1g0.3g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g35g126kcal9.4g18.2g1g3.1g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g7g7.4kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g10g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g975kcal110.8g110.2g10g6.4g
Valittu annoskoko668g487kcal55.4g55.1g5g3.2g
Annoskoko puolitettuna334g244kcal27.7g27.6g2.5g1.6g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928