Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g7g6.8kcal0.1g1.7g0g0.7g
Mantelirouhe, 1 rkl14g81kcal3g0.7g7.1g1.6g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl35g18kcal0g3.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g175g105kcal0.7g26.2g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä88g149kcal0.9g38.5g0.9g0g
Flora Vanilla 12%175g333kcal7.9g28g21g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g175g114kcal19.2g7.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g1610kcal63.6g212.4g59g4.6g
Valittu annoskoko669g805kcal31.8g106.2g29.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna334g403kcal15.9g53.1g14.8g1.2g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301