Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2993g5987kcal419.1g62.9g449g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2494g1497kcal24.9g112.2g99.8g15g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g898kcal0g0g99.8g0g
Tilli mauste25g4.2kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g50g32kcal3.7g4.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 998g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g16915kcal899.8g373.6g1298.8g30g
Valittu annoskoko6680g8458kcal449.9g186.8g649.4g15g
Annoskoko puolitettuna3340g4229kcal225g93.4g324.7g7.5g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565