Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1001g1218kcal212.7g0g40g0g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.6g1g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Maissi, pirkka175g215kcal5.3g45.5g1.4g6g
Papu, ohut vihreä, pirkka250g68kcal4.8g10.5g0.5g6g
Lehtiselleri 100g13kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.5g4.5g0.2g0.5g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl100g75kcal4g8g3g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)25g36kcal1g2.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3252g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%375g600kcal10.1g10.1g56.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 63g553kcal0g0g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g7302kcal526.8g509.2g340.4g75.6g
Valittu annoskoko6680g3651kcal263.4g254.6g170.2g37.8g
Annoskoko puolitettuna3340g1826kcal131.7g127.3g85.1g18.9g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942