Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1249g1011kcal19.6g210.1g0.6g37.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g499g140kcal3g29.7g1g12.5g
Peruna, vanha, kuorittu 499g380kcal9.4g77.4g1g5g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Lanttu 499g144kcal5g23g1.5g9g
Vesi2497g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g62g56kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g624g749kcal21.2g22.5g62.4g0g
Herne 499g344kcal25.3g46.7g2g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g5719kcal175.8g838.2g145.8g159.8g
Valittu annoskoko6680g2859kcal87.9g419.1g72.9g79.9g
Annoskoko puolitettuna3340g1430kcal44g209.6g36.5g40g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644