Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana800g70kcal4g12.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Canderel makeutusjauhe128g492kcal3.7g119.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)2000g14400kcal2g2g1600g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g2000g10320kcal200g456g856g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13376g55585kcal859.4g1190.6g5272.8g0g
Valittu annoskoko6688g27793kcal429.7g595.3g2636.4g0g
Annoskoko puolitettuna3344g13896kcal214.9g297.7g1318.2g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583