Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2666g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g1066g2559kcal117.3g32g213.2g2.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g800g352kcal17.6g64g2.4g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g800g216kcal7.2g40g2.4g20.8g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)53g384kcal0.5g2.1g42.6g0g
Chili mausteseos, Old El Paso11g30kcal0.9g5.2g0.6g0g
Basilika, kuivattu 2.7g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Mustapippuri, annos 1g2.7g6.1kcal0.3g1g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g1066g213kcal11.7g30.9g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13376g7747kcal320g370.6g542.4g54g
Valittu annoskoko6688g3873kcal160g185.3g271.2g27g
Annoskoko puolitettuna3344g1937kcal80g92.7g135.6g13.5g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577