Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g800g4880kcal152g40g440g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale240g144kcal24g12g0.7g175.2g
Tattarijauho, Myllynparas560g1904kcal72.8g378g9.5g29.7g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g400g1440kcal68g188g30.8g64g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Fiber husk (1rkl=10g)160g16kcal2.4g0g1g136g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g448g3270kcal4.5g4.5g358.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13376g23590kcal655.8g1305.4g1680.8g810.6g
Valittu annoskoko6688g11795kcal327.9g652.7g840.4g405.3g
Annoskoko puolitettuna3344g5898kcal164g326.4g420.2g202.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365