Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 256g75kcal2.4g11.5g1g4.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.7g0g18.8g0g
CousCous, keitetty 100g75g137kcal3.5g25.3g2.9g1.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%75g45kcal2.4g5.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.8g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g1428kcal110g89.4g68.8g13.4g
Valittu annoskoko669g714kcal55g44.7g34.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna335g357kcal27.5g22.4g17.2g3.4g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338