Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1749g6122kcal227.4g1171.9g43.7g104.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1399g4485kcal374.6g0g335g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g2729g1146kcal43.7g234.7g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 577g823kcal72.1g1.7g59.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)238g286kcal7.1g9.8g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13384g25723kcal1449.8g2836.2g928.8g209.8g
Valittu annoskoko6692g12862kcal724.9g1418.1g464.4g104.9g
Annoskoko puolitettuna3346g6431kcal362.5g709.1g232.2g52.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511