Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2172g11510kcal171.6g694.9g912.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen452g3258kcal4.5g4.5g361.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g905g5429kcal190g59.7g488.6g0g
Kananmuna kuoreton 3167g4518kcal395.9g9.5g324.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g49429kcal1524g1537.2g4174.4g0g
Valittu annoskoko6696g24714kcal762g768.6g2087.2g0g
Annoskoko puolitettuna3348g12357kcal381g384.3g1043.6g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478