Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 724g2823kcal15.4g15.9g304g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g181g110kcal25.3g5.4g108.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 121g26kcal0.4g1.9g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 3620g5984kcal606.3g0g398.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 784g2589kcal15.7g23.5g274.5g0g
Kananmuna omega603g784kcal79g1.8g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)573g155kcal7.5g27.5g1.1g9.7g
Soijajauho rasvainen 91g422kcal31.3g21.3g21.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g25786kcal1561.8g194.6g2315.4g41.2g
Valittu annoskoko6696g12893kcal780.9g97.3g1157.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna3348g6447kcal390.5g48.7g578.9g10.3g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653