Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4314g4832kcal949.1g0g129.4g0g
Porkkanaraaste 200g899g243kcal5.4g47.6g1.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Korppujauho (Myllyn Paras)180g665kcal25g130.3g4.5g7.4g
Rypsiöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis669g749kcal147.1g0g20.1g0g
Porkkanaraaste 200g139g38kcal0.8g7.4g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)28g103kcal3.9g20.2g0.7g1.1g
Rypsiöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g14490kcal2280.4g462.8g419.8g83.4g
Valittu annoskoko6696g7245kcal1140.2g231.4g209.9g41.7g
Annoskoko puolitettuna3348g3622kcal570.1g115.7g105g20.9g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852