Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g204g715kcal12.2g155.2g3.5g4.1g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2402g922kcal24g165.7g4.8g60g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha961g1595kcal182.5g0g96.1g0g
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1201g552kcal38.4g57.6g18g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss180g603kcal39.6g0.2g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g9670kcal667g782.6g401.2g137.2g
Valittu annoskoko6696g4835kcal333.5g391.3g200.6g68.6g
Annoskoko puolitettuna3348g2418kcal166.8g195.7g100.3g34.3g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796