Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2105g3494kcal399.9g0g210.5g0g
Sipuli (kuorittu)235g63kcal3g11.3g0.5g4g
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g21g10kcal0.2g2g0.1g0.4g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3007g2135kcal48.1g481.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g11579kcal915.2g1015.2g429.2g12.2g
Valittu annoskoko6696g5790kcal457.6g507.6g214.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna3348g2895kcal228.8g253.8g107.3g3.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673