Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1923g442kcal26.9g65.4g7.7g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g192g185kcal8.1g32.7g0.4g9.4g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Chili paprika punainen47g19kcal0.9g4.2g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Soijakastike 87g52kcal4.5g8.2g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g72g120kcal12.5g15.4g0.9g0.6g
Basilika, tuore24g10kcal0.7g1.2g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 3846g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g2070kcal119.8g338.8g20.6g38.2g
Valittu annoskoko6696g1035kcal59.9g169.4g10.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna3348g518kcal30g84.7g5.2g9.6g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941