Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g38g15kcal0.2g4.6g0.1g0g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)10g35kcal1.2g6.9g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g246kcal6.2g44.6g5g2.6g
Valittu annoskoko67g123kcal3.1g22.3g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g61kcal1.6g11.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g183kcal4.6g33.2g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844