Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g11g35kcal1.7g6.6g0.2g0.6g
Atria kevyt jauheliha25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g187kcal15.4g16g6.4g1.2g
Valittu annoskoko67g93kcal7.7g8g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g47kcal3.9g4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g139kcal11.5g11.9g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377