Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 14g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Kurkku, tuore7.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g121kcal14.2g1.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko67g61kcal7.1g0.7g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g30kcal3.6g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751