Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g31g15kcal0.4g2.4g0.4g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 25g56kcal4.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g146kcal9.8g5.6g9.4g0.8g
Valittu annoskoko67g73kcal4.9g2.8g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g37kcal2.5g1.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.3g4.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811