Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g86kcal0.1g0.1g9.4g0g
Siirappi, tumma12g38kcal0g8.7g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai26g92kcal3.2g18.7g0.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g543kcal7.6g79.6g20.8g1.6g
Valittu annoskoko67g272kcal3.8g39.8g10.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g136kcal1.9g19.9g5.2g0.4g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.3g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132