Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis50g56kcal11g0g1.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.1g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Mustapippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g180kcal26.8g2g7.4g1g
Valittu annoskoko67g90kcal13.4g1g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g45kcal6.7g0.5g1.9g0.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524