Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g19g71kcal1g6g4.7g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.2g7.3kcal0.3g0.2g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 9g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 4.7g12kcal0.9g0g1g0g
Sipuli, tuore4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g283kcal9.2g14.8g20.2g1.2g
Valittu annoskoko67g141kcal4.6g7.4g10.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g71kcal2.3g3.7g5.1g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.9g11g15.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905