Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)54g125kcal5.4g3.5g9.8g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale5.3g17kcal0.6g0g1.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, euro shopper1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g293kcal12.4g8.4g22.8g0.4g
Valittu annoskoko67g146kcal6.2g4.2g11.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g73kcal3.1g2.1g5.7g0.1g
Arvot/100g100g219kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281