Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g18g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow18g3.6kcal0.5g0.4g0g0.5g
Kesäkurpitsa7.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto5.1g17kcal1.4g0g1.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g15g18kcal0.3g0.7g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g106kcal6.4g3.4g7.2g1.2g
Valittu annoskoko67g53kcal3.2g1.7g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal1.6g0.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g79kcal4.8g2.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207