Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g16g22kcal3.3g0g1.1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g2.9g10kcal0.2g2.3g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g15g8.4kcal0.3g1g0.4g0.2g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g120kcal8.2g9.2g5.6g1.8g
Valittu annoskoko67g60kcal4.1g4.6g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g30kcal2.1g2.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.8g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045