Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1.5g5.6kcal0g0.1g0.6g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g19g8.1kcal0.1g0.8g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g47g51kcal9.2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g129kcal18.6g1.8g4.4g0g
Valittu annoskoko67g64kcal9.3g0.9g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna34g32kcal4.7g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.8g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184