Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.2g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.3g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Kebabliha 13g27kcal3.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g229kcal20g1g16g0g
Valittu annoskoko67g115kcal10g0.5g8g0g
Annoskoko puolitettuna34g57kcal5g0.3g4g0g
Arvot/100g100g170kcal14.9g0.7g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159