Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g13g43kcal1.6g0g4g0g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 3.9g2.8kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g27g90kcal3.6g17.7g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g280kcal11.4g35.8g9.4g4.8g
Valittu annoskoko67g140kcal5.7g17.9g4.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna34g70kcal2.9g9g2.4g1.2g
Arvot/100g100g208kcal8.5g26.6g7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981