Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino18g62kcal2.3g11.8g0.4g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g27g12kcal0.4g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g258kcal14.6g28.6g9.2g2.2g
Valittu annoskoko67g129kcal7.3g14.3g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g65kcal3.7g7.2g2.3g0.6g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511