Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Purjosipuli7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 20g37kcal5.3g0g1.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g158kcal12.6g3.6g10.4g0.6g
Valittu annoskoko67g79kcal6.3g1.8g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g39kcal3.2g0.9g2.6g0.2g
Arvot/100g100g117kcal9.4g2.7g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080