Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Broileri rintafile,maustamaton16g16kcal3.6g0g0.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g6.3g23kcal1.8g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g159kcal13.4g2.2g10g1.6g
Valittu annoskoko67g79kcal6.7g1.1g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g40kcal3.4g0.6g2.5g0.4g
Arvot/100g100g118kcal10g1.6g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874