Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 25g7kcal0.3g1.1g0g0.5g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Pekoni, paistettu 4.7g24kcal0.8g0g2.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK25g43kcal2.5g2.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g161kcal8.6g8.6g10g1g
Valittu annoskoko67g80kcal4.3g4.3g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g40kcal2.2g2.2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal6.4g6.4g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174