Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g12g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.8g9kcal0.7g1.3g0.1g0.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4.7g6.2kcal0.4g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g72kcal6g6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko67g36kcal3g3g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal1.5g1.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413