Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 36g23kcal1.1g1.7g1.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g13g46kcal0.5g10.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g210kcal6.4g26g8.6g0.8g
Valittu annoskoko67g105kcal3.2g13g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g53kcal1.6g6.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g156kcal4.8g19.3g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300