Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g44g76kcal2.9g14.2g0.6g1.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g22g47kcal5.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g254kcal17g29.2g7g2.6g
Valittu annoskoko67g127kcal8.5g14.6g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g64kcal4.3g7.3g1.8g0.7g
Arvot/100g100g189kcal12.6g21.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943