Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste7.3g54kcal0g0g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Flora Vanilla 12%7.3g14kcal0.3g1.2g0.9g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g5.8g33kcal0.5g3.2g2g0g
Mustikka metsä- 8.7g3.8kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g428kcal8.4g50.4g20.8g2g
Valittu annoskoko67g214kcal4.2g25.2g10.4g1g
Annoskoko puolitettuna34g107kcal2.1g12.6g5.2g0.5g
Arvot/100g100g318kcal6.2g37.4g15.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197