Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g15g3.6kcal0.5g0.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)15g51kcal1.9g10.2g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g184kcal12.4g21.6g5.2g1.2g
Valittu annoskoko67g92kcal6.2g10.8g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g46kcal3.1g5.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g137kcal9.2g16g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908