Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese22g8.1kcal0.3g1.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g65kcal5.8g5.6g1.8g1g
Valittu annoskoko67g33kcal2.9g2.8g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g16kcal1.5g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g48kcal4.3g4.2g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348953