Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Seiti x-tra26g20kcal4.3g0.3g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g219kcal15g2.8g16.2g0.6g
Valittu annoskoko67g110kcal7.5g1.4g8.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g55kcal3.8g0.7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g163kcal11.1g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277