Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)9g12kcal1.7g0.2g0.6g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g3.1g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g3.1g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g78kcal4.6g7.2g3.2g1g
Valittu annoskoko67g39kcal2.3g3.6g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g20kcal1.2g1.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g58kcal3.4g5.3g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964