Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g13g20kcal2.2g0.4g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g2.8g8.5kcal0.2g1.6g0.1g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g115kcal7.4g7.4g6g0.6g
Valittu annoskoko68g58kcal3.7g3.7g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g29kcal1.9g1.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.5g5.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171