Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 63g24kcal0.1g5.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g109kcal0.2g13.6g5.2g1.8g
Valittu annoskoko67g54kcal0.1g6.8g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal0.1g3.4g1.3g0.5g
Arvot/100g100g81kcal0.1g10.1g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339