Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g5.7g8.5kcal0.2g1.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%18g21kcal0.6g0.8g1.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1.8g4.5kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 37g85kcal7.1g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g253kcal17.6g6.8g17.4g0.6g
Valittu annoskoko68g126kcal8.8g3.4g8.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g63kcal4.4g1.7g4.4g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13g5g12.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745