Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Pellavansiemenöljy16g144kcal0g0g16g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g8g6.4kcal0g0g0.7g0g
Viinietikka 36g7.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g457kcal0g0.4g49.4g0g
Valittu annoskoko68g228kcal0g0.2g24.7g0g
Annoskoko puolitettuna34g114kcal0g0.1g12.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233