Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President14g36kcal2.7g0.1g2.8g0g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 3.5g7.5kcal1.1g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g118kcal8g3.2g8.4g1g
Valittu annoskoko68g59kcal4g1.6g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g30kcal2g0.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663