Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g9g47kcal0.8g5.4g2.4g0.4g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g22g14kcal2.4g0.9g0.1g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Liivate 0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g13g69kcal1g6.5g4.4g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g16g30kcal0.7g2.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g377kcal10.8g34.8g21.4g0.8g
Valittu annoskoko68g189kcal5.4g17.4g10.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g94kcal2.7g8.7g5.4g0.2g
Arvot/100g100g279kcal8g25.8g15.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892