Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g140kcal10g3g10g1.6g
Valittu annoskoko68g70kcal5g1.5g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g35kcal2.5g0.8g2.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241398