Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g10g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.6g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g13g52kcal2.9g0g4.3g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g203kcal14g1.6g15.4g1.4g
Valittu annoskoko68g102kcal7g0.8g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g51kcal3.5g0.4g3.9g0.4g
Arvot/100g100g151kcal10.4g1.2g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705