Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio18g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g332kcal9g36g16g1.8g
Valittu annoskoko67g166kcal4.5g18g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g83kcal2.3g9g4g0.5g
Arvot/100g100g246kcal6.7g26.7g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318